TRAŽIŠ? NAĐI.

AQUAPARK ISTRALANDIA

Water park, Croatia, Istria, parco acquatico, Wasserpark, vodeni park

NOVE ATRAKCIJE U SEZONI 2018.

Naravno, svake godine ponuda aquaparka Istralandia  raste. Ove godine uvodimo čak pet novih atrakcija i rado ih najavljujemo ljubiteljima vodenih atrakcija. To su:
 

1.Escape Hole  

Escape Hole je vodeni tobogan koji omogućuje vožnju koja započinje vizualnim efektima, prelazi u spust s pogledom na čitav aquapark i završava veličanstvenim usisavanjem u lijevak. Staza će biti duga 123 m.
 

2.Black Kamikaza

Black Kamikaza je atrakcija namijenjena ljubiteljima adrenalina. Radi se o zatvorenom vodenom toboganu koji će vas u gumenjaku pri naglom padu upoznati sa sasvim novom dimenzijom brzine i adrenalina. Duljina staze iznosi 107 m.
 

3.Kids Spray Arena 

Za naše najmlađe posjetitelje pripremamo šareno dječje carstvo s interaktivnim vodenim prskalicama i igraonicom, na kojem će moći izazvati drugu djecu i roditelje na zabavno natjecanje. Površina Kids Spray Arene iznosi čak 350 m.

4.Family Pool

Family Pool se nalazi u blizini Kids Spray Arene, tako da će se roditelji moći opuštati u bazenu s inovativnom tehnologijom za hidromasažu i 4 hidromasažne kade moći nadgledati djecu koja se igraju u Kids Spray Arena-i  ili skaču u Kids Jumping Pool-u. Ovaj bazen je zbog prozirnog stakla nezaobilazan „photo point", a njegova površina iznosi 200 m.
 

5.Kids Jumping Pool

 Naš  zapanjujući vodeni svijet je obogaćen još jednom odličnom atrakcijom za naše najmlađe posjetitelje.  "Kids Jumping Pool” sa svojih 150 m2, do 3 metra dubine i sa 3 nivoa skakanja (0,5 m, 1 m I 1,5 m) je prava vodena oaza zabave i pregršta adrenalina I smijeha za djecu svih uzrasta!
 
Uvjereni da će među novim toboganima svatko  naći svog favorita, bilo da volite adrenalinsko spuštanje, brzo spuštanje u paru, ili lagani spust s vizualnim efektima.  Svi  tobogani su novost zadnje tehnologije na europskom tržištu vodenih parkova.

Pored atrakcija otvaramo i dva potpuno nova ugostiteljska objekta koji će svaki na svoj način nadopuniti postojeće ugostiteljske sadržaje , te ujedno uvodimo i conveyor, lift za najveće gumenjake na atrakciji Family Rafting kako bi oslobodili korisnike nošenja istih na polaznu platformu.
 

NOVE ATRAKCIJE U SEZONI 2018.

Čak pet novih atrakcija za sve ljubitelje adrenalina i ljetne zabave

BAZENI - VODENI PARK ISTRALANDIA

Aquapark Istralandia nudi tri tipa bazena - bazen s valovima, hidromasažni bazen i dječji bazen

TOBOGANI U VODENOM PARKU ISTRALANDIA

Za sve one željne dinamike, tu su i tobogani za adrenalinsku vožnju, senzacije čija brzina i visina pojačava uzbuđenje, a da pritom ne morate brinuti za svoju sigurnost

DODATNE USLUGE U VODENOM PARKU

Blagajna, mjenjačnica, prva pomoć, ormarići, grand bazaar

SPORT U ISTRALANDIJI

Prije rashlađivanja u vodi izazovite svoje prijatelje ili članove obitelji na utakmici beach volleya ili badmintona.

ANIMACIJA U ISTRALANDIJI

Živa glazba, sport i rekreacija, tečajevi plesa, turniri, igraonice, koncerti

ISTRALANDIA - RESTORANI

Za ugodan boravak u našem Aquaparku, važno je znati da ovdje možete pronaći raznovrsne i cjelovite zdrave obroke, kao i jela s roštilja, salate i voće POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"AQUAPARK ISTRALANDIA" se nalazi u ovim kategorijama
Water park, Croatia, Istria, parco acquatico, Wasserpark, vodeni park, tobogani, bazeni, animacija, zabavni park, aqua park

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se