TRAŽIŠ? NAĐI.

TRANSPORTI STANKIĆ

Domaći, međunarodni prijevoz, hladnjače, prijevoz robe, transport
Naziv poslovnog subjekta:    TRANSPORTI STANKIĆ
  Drage Gervaisa 6, Novigrad 52466

Županija:   Istarska
E-mail:   Kontaktirajte nas
Kontakt osoba:   Davor Stankić
www.eistra.info/transporti-stankic
transporti-stankic.com
O NAMA

Transporti Stankić obrt je za prijevoz sa tradicijom dugom već više od 20 godina. Bavimo se nacionalnim i međunarodnim prijevozom tereta i svakodnevno smo prisutni u većini europskih zemalja. 
Sjedište obrta je u Novigradu, nadomak lučkih gradova Kopra, Rijeke i Trsta. Sva mjesta u Istri dostupna su u veoma kratkom roku, a sa ostatkom Hrvatske povezani smo hrvatskom i slovenskim prometnicama, koje omogućuju povezanost sa unutrašnjim dijelom zemlje i u težim vremenskim uvjetima.  

Dugogodišnje iskustvo stavljamo u službu svakodnevnih izazova, a zadovoljstvo naših partnera i suradnika uvijek je na prvom mjestu. 

Stalnim i novim partnerima nudimo brzu i kvalitetnu uslugu, a dugogodišnje prisutstvo na prometnicama diljem Europe sinonim je zadovoljnih poslovnih partnera i uspješne suradnje.
 
Dugo godina prepoznatljivi u prijevozu tekstila, od nedavno smo našu ponudu vozila upotpunili frigo vozilima raznih nosivosti, namijenjenih različitim potrebama naših partnera.  
Uz kamione nosivosti do 3,5 tona koji su obilježili naš rast i razvoj, pridodali smo i vozila veće nosivosti, sa ceradom i frigo nadgradnjom, te mala dostavna vozila za brze i specifične prijevoze. 
 
Cijeli tijek transporta vašeg tereta, od preuzimanja do dostave, praćen je od strane naših djelatnika u logističkom centru koji zahvaljujući suvremenoj opremi vozila, u svakom trenutku mogu provjeriti poziciju vozila i status prijevoza. Točnost u preuzimanju i dostavi tereta ključni je faktor svakog transporta te je upravo preciznost kojoj težim zaslužna za dugogodišnje suradnje sa našim ključnim partnerima. 
 
Osim direktnih prijevoza vlastitim vozilima potrebe naših partnera možemo zadovoljiti i vozilima provjerenih suradnika, dok vlastiti skladišni prostor upotpunjuje našu ponudu i optimizira uslugu.


DJELATNOSTI

TRANSPORTI STANKIĆ
 
Nacionalni prijevoz
Međunarodni prijevoz
Prijevoz Istra
Transport, transporti
Prijevoz tekstila
Prijevoz frigo vozilima
Mala dostavna vozila
Paletarni prijevoz
PROIZVODI I USLUGE

TRANSPORTI
 
Frigo vozila
Kamioni nosivosti do 3,5 tona
Vozila s ceradom
Specifičan prijevoz
Prijevoz tekstila
Mala dostavna vozila za brze i specifične prijevozeREFERENCE

 POŠALJITE NAM UPIT
Da bi eliminirali SPAM molimo napišite
konačni izračun prije slanja forme!
Zahvaljujemo se ukoliko napomenete da ste nas pronašli na portalu eistra.info
"TRANSPORTI STANKIĆ" se nalazi u ovim kategorijama
Domaći, međunarodni prijevoz, hladnjače, prijevoz robe, transport, frigo vozila, vozila s ceradom, specifični prijevoz, mala dostavna vozila

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se